Welkom bij Auto Service Kloosterman!
Wij staan voor service en kwaliteit!

 Saab specialist biedt een scherp tariefBent u op zoek naar een Saab specialist? Wij werken al sinds 2000 aan het merk Saab in regio Mijdrecht en omgeving. Het onderhouden en repareren van uw Saab is mogelijk tegen een scherp tarief. Daarnaast leveren wij alle onderdelen die er nodig zijn. Zo hoeft u nooit ellenlang te wachten totdat de onderdelen eindelijk binnen zijn en kunt u weer snel en veilig de weg op. Onze monteurs hebben allemaal een passende opleiding afgerond en hebben veel ervaring opgedaan in de praktijk. Als auto service vinden wij het ook erg belangrijk om de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij iedere Saab door en door kennen! Heeft u vragen over hoe wij te werk gaan als Saab specialist? Neem contact op door te mailen naar info@autoservicekloosterman.nl
Contact opnemen 

Voordelen van een Saab specialist

Natuurlijk wilt u uw Saab zo goed mogelijk onderhouden. Door dit werk te laten verrichten door een Saab specialist weet u zeker dat de controle accuraat wordt uitgevoerd. Wij weten namelijk alles van Saabs af en ontdekken fouten voordat ze gevaarlijk worden. Hierdoor blijft u veilig op de weg rijden. Zo controleren wij de remmen en de banden en stellen u op de hoogte wanneer ze vervangen moeten worden. En wist u dat u ook geld kunt besparen wanneer u uw Saab regelmatig laat onderhouden? Daarmee kunt u dure pech op lange termijn vermijden omdat wij mankementen tijdig opsporen. Hierdoor heeft u zo lang mogelijk rijplezier van uw Saab! Ons doel is dat u veilig en vertrouwd de weg op kan. Wilt u een afspraak maken voor het onderhouden van uw Saab? Neem contact op door te bellen naar: 06-52548088. Als autobedrijf in Mijdrecht staan wij voor u klaar!


Afspraak maken


 


Verleng de levensduur van uw Saab

Als Saab specialist staan wij er voor garant dat uw Saab in de best denkbare staat verkeert. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw auto. Verder behoudt u daarmee ook de waarde van uw auto. Wanneer u naar verloop van tijd toe bent aan een nieuw auto is uw Saab een aantrekkelijke koop voor geïnteresseerden. Als u niet zo nauw bent geweest met het onderhouden van uw auto zal deze een lagere inruilwaarde hebben. Maak gelijk een afspraak bij onze garage in Mijdrecht om uw Saab te laten onderhouden door een Saab specialist. Service en kwaliteit gegarandeerd!


Contact opnemen